Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν σε… κυριεύει η λατρεία του κόσμου!

Όταν σε… κυριεύει η λατρεία του κόσμου!
Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 - 10:04

Είναι μερικές στιγμές υπέροχες. Μοναδικές. Αξεπέραστες. Δεν είναι εύκολο να τις ξεχάσεις και πάντα τις κουβαλάς μέσα σου… Έτσι συμβαίνει και με όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ, μετά τη στέψη στο πόλο, για τον Ολυμπιακό! Ο κόσμος ήταν παρών, έδωσε το σύνθημα, αποθέωσε τους πρωταγωνιστές! Και εκείνοι… δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους, για όσα έζησαν…

«Για εμάς είναι ξεχωριστό. Ο κόσμος πάντα μας δίνει δύναμη και ώθηση. Δεν καταφέραμε να τους έχουμε μαζί μας στο κολυμβητήριο, αλλά αυτή η υποδοχή που μας επεφύλαξαν ήταν πραγματικά καταπληκτική. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε και στο μέλλον να καταφέρουμε να τον κάνουμε χαρούμενο και να ζήσουμε ανάλογες στιγμές», είπε ο Αλέξανδρος Γούνας!

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Για άλλη μια φορά ο κόσμος μας ήταν υπέροχος. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του Ολυμπιακού και τους ευχαριστούμε όλους. Από κει και πέρα πήραμε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Κάθε κούπα την πανηγυρίζουμε σα να είναι η πρώτη και σαν να είναι η τελευταία, ειδικά φέτος με όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Είμαστε ευτυχισμένοι και θέλουμε και του χρόνου να κατακτήσουμε και τις δυο κούπες».

Μανώλης Ζερδεβάς: «Είναι τρομερό συναίσθημα να γιορτάζεις με αυτό τον τρόπο ένα πρωτάθλημα. Ειδικά μετά από τόσες δύσκολες συνθήκες. Ο κόσμος έδειξε ότι είναι δίπλα μας παρά τις δυσκολίες που περάσαμε. Το πρωτάθλημα φυσικά δεν χάνει την αξία του από την περίεργη εξέλιξη της σεζόν και συνεχίζουμε δυνατά»

Δημήτρης Σκουμπάκης: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία η σημερινή. Δεν το είχα ξαναζήσει και το χαρήκαμε όλοι πολύ και ας είχαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Όλο αυτό ήταν πολύ όμορφο το ευχαριστηθήκαμε και ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποδοχή».

Διαβάστε επίσης