Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ήμασταν αήττητες και το αξίζαμε»!

«Ήμασταν αήττητες και το αξίζαμε»!
Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 - 10:29

Έκαναν το απόλυτο! Αήττητες, ολοκλήρωσαν μία ιδιαίτερη, αλλά με επιτυχία, σεζόν. Τα κορίτσια του πόλο είναι ξανά πρωταθλήτριες και… το αξίζουν! Όπως αξίζουν και την αποθέωση που έλαβαν, από τον λαό του Ολυμπιακού! Δείτε τι σχολίασαν…

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί είχαμε μια δύσκολη χρονιά, με την πανδημία και τους 2 μήνες αποχή από την αγωνιστική δράση, πράγμα που είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είμαστε άθλημα του νερού. Από κει και πέρα ήμασταν έτοιμες, προετοιμασμένες και το θέλαμε πάρα πολύ. Η υποδοχή σήμερα ήταν πάρα πολύ ωραία. Εγώ πρώτη φορά το έχω ζήσει και ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει».

Ελευθερία Πλευρίτου: «Σήμερα πήραμε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Είναι ένα νούμερο σημαντικό για τον Ολυμπιακό και ήρθαμε και το γιορτάσαμε εδώ στο Καραϊσκάκη μαζί με τον κόσμο και μάλιστα στις 7/7! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες, ήταν μοναδικό το συναίσθημα το οποίο ζήσαμε για πρώτη φορά εμείς. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει και τώρα έχουμε το μυαλό μας στο κύπελλο που είναι σε δυο εβδομάδες».

Βάσω Πλευρίτου: «Ήταν πάρα πολύ ωραίο που ήρθαμε εδώ και γιορτάσαμε με τον κόσμο, γιατί η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε αφού δεν ήταν στην κερκίδα όπως έχουμε συνηθίσει κάθε χρόνο. Όσον αφορά το παιχνίδι δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες αλλά καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το οποίο αξίζαμε. Τώρα κοιτάμε το Κύπελλο και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά κάνοντας το νταμπλ».

Ιωάννα Σταματοπούλου: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενοι, που είδα τον κόσμο πόσο χάρηκε και μακάρι να ήταν στα παιχνίδια μαζί μας. Ωστόσο τον είχαμε στην καρδιά μας και στο μυαλό μας και μας δόθηκε η ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, το αξίζαμε, ήμασταν αήττητες όλη τη σεζόν, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και τα καταφέραμε».

Διαβάστε επίσης