Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε»

«Είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε»
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 - 21:19

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όλοι ξέρουν πως θα κατακτήσει και το Κύπελλο στον τελικό, στάθηκε, μεταξύ άλλων, μετά το ματς με το ΝΟΒ ο Χάρης Παυλίδης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς της ομάδας πόλο Ανδρών του Θρύλου, τόνισε πως: «Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Κάναμε πολλά μπλοκ, κοντρολάραμε το ρυθμό, δεν δεχθήκαμε γκολ στην κόντρα και από φουνταριστό. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως μόλις κλειδώσαμε τη νίκη, κάναμε επιπόλαια σουτ. Δεν έχει σημασία πόσο είναι το σκορ. Η ομάδα ήταν σοβαρή στην άμυνα, δεν είχαμε φόβο και κάπου δικαιολογώ τις παίκτριες. Αυτό είναι το μελανό σημείο της ομάδας μου.

Θέλω στον τελικό να είμαστε σοβαροί σαν ομάδα και να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Ξέρουμε πως είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε. Αυτό το ξέρουν όλοι. Στον αθλητισμό έχουν γίνει πολλά. Μπορεί να σε τιμωρήσει το ίδιο το άθλημα. Δεν θα αφήσω να συμβεί αυτό στην ομάδα μου. Θέλω να έχουμε ένα σοβαρό πρόσωπο».

Διαβάστε επίσης

Ώρα... ΝΤΑΜΠΛ!

Ώρα... ΝΤΑΜΠΛ!

Απόψε το βράδυ, οι θρυλικές κοριτσάρες σηκώνουν και το Κύπελλο Ελλάδας στο Stoiximan.gr Final 4, στον τελικό με το Νηρέα (21:30)