Στόχος του Ολυμπιακού, όπως κάθε χρονιά, δεν είναι το χτίσει μια καλή ομάδα μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Όπως σε όλα τα αθλήματα, έτσι και στο πόλο. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του, με την Σοφία Τορνάρου.
Αναλυτικά:
O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Σοφία Τορνάρου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης (ημ. γέννησης, 23/7/2004) η οποία αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.
Στις πρώτες τις δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Σοφία Τορνάρου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κάνω ένα μεγάλο βήμα και έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω από την πλευρά μου να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία για όλους».