Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δήλωσε συμμετοχή στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Δήλωσε συμμετοχή στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:10

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δηλώσει κανονικά συμμετοχή στην Ευρώπη στο πόλο ανδρών και στο πόλο γυναικών και να αγωνιστεί στις διοργανώσεις της LEN στην Ευρώπη.

Η διοίκηση οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση με δεδομένο ότι οι αγώνες θα γίνουν με το νέο έτος και συγκεκριμένα το Φεβρουάριο, επομένως θα έχει το χρονικό περιθώριο να επανεκτιμήσει τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Οι Πειραιώτες εξέτασαν όλα τα ενδεχόμενα και σκέφτηκαν όλα τα ζητήματα για την ερχόμενη σεζόν η οποία θα διαφέρει από όλες τις προηγούμενες λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης με τον κορονοϊό.

Παρόλα αυτά, η απόφαση που πάρθηκε είναι να συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στις διοργανώσεις και να συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους όπως γνωρίζει.

Να τονίσουμε ότι η διοργανώτρια αρχή, LEN, από την πλευρά της πίεσε με τον τρόπο της τον Ολυμπιακό να πάρει την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή. Εξάλλου θα ήταν πλήγμα για την ίδια και για τις διοργανώσεις να απουσιάζει μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.Και στα δυο τμήματα που διατηρεί στο πόλο ο Ολυμπιακός έχει μία συνεχή παρουσία στους μεγάλους τελικούς, έχοντας κατακτήσει και ευρωπαϊκά τρόπαια αυτά τα χρόνια.

Οι αγώνες αναμένεται να αρχίσουν, όπως όλα δείχνουν τον Φεβρουάριο με μία μόνο εξαίρεση στους άντρες και το Champions League. Είναι πιθανό να υπάρξει μία αναμέτρηση τον Δεκέμβριο, κάτι όμως το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα.

Διαβάστε επίσης