Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν δεν βάζεις μπρατσάκια, αυτά θα έχουμε...

Όταν δεν βάζεις μπρατσάκια, αυτά θα έχουμε...
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 - 22:34

Εύκολη νίκη, την πρώτη στη σεζόν μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Βουλιαγμένη, πήρε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 17-5 της ΑΕΚ στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας, για τη 2η αγωνιστική στην Α1 Πόλο Ανδρών.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων σε επίπεδο Α1 και ο Θρύλος του Θοδωρή Βλάχου δεν συνάντησε καμία δυσκολία. Η διαφορά στο σκορ αλλά και το 9-1 στο πρώτο ημίχρονο, δείχνουν τα πάντα αναφορικά με τη διαφορά δυναμικότητας.

Ο Θρύλος ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και επέβαλε από την αρχή το ρυθμό του, έχοντας τον πλήρη έλεγχο. Στο πρώτο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν κυριαρχήσει απόλυτα προηγήθηκαν με 4-0, και στο δεύτερο συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και με το επιμέρους 5-1, έφτασαν στο 9-1 στο ημίχρονο. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μισό με τον Ολυμπιακό να διατηρεί τον έλεγχο κλείνοντας το 3ο οκτάλεπτο με σκορ 4-13 και με το επιμέρους 4-1 της τελευταίας περιόδου έφτασε στην άνετη επικράτηση με 17-5.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-5, 3-4, 1-4

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος, Κουτσιαλής 1, Βούξεβιτς 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής, Ράντζεν 1, Στελλάτος, Βέκκος, Μαυρωτάς Αρ., Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος Κ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Αργυρόπουλος 2 , Πρέκας 1, Δερβίσης 1, Κάκαρης 4, Μουρίκης 1, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 2, Σύρμας, Γραμματικός 1, Μαθιόπουλος.

Διαβάστε επίσης