Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άλλο ένα θλιβερό σκηνικό: Ντου σε αγώνα Πόλο Εφήβων!

Άλλο ένα θλιβερό σκηνικό: Ντου σε αγώνα Πόλο Εφήβων!
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 - 20:38

Ένα θλιβερό σκηνικό καταγγέλλει ο Ερασιτέχνης Άρης στη διάρκεια του αγώνα στο Πόλο Εφήβων με τον ΠΑΟΚ! Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του, περίπου70 άτομα μπήκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, φορώντας κουκούλες, και άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τους νεαρούς αθλητές του Άρη.

Μάλιστα, η αποστολή του Άρη αποσύρθηκε από το τουρνουά και αποχώρησε συνοδεία αστυνομικής δύναμης!

Και όλα αυτά, σε αγώνα Πόλο Εφήβων!

Άλλο ένα θλιβερό περιστατικό. Και ερχόμαστε σε σημείο να λέμε ευτυχώς που δεν έγινε τίποτα παραπάνω!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απόσυρση της ομάδας Πόλο Εφήβων του συλλόγου από το τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίβος Συκεών.

Δυστυχώς, το Σάββατο (17/10) γίναμε μάρτυρες ενός θλιβερού περιστατικού που μόνο ντροπή πρέπει να προκαλεί για τους εμπνευστές και τους δράστες του. Την ώρα που η ομάδα μας αγωνιζόταν με τον Π.Α.Ο.Κ., περίπου 70 άτομα εισήλθαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, φορώντας κουκούλες, και άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τους νεαρούς αθλητές του ΑΡΗ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στην κερκίδα βρίσκονταν παιδιά με τους γονείς τους, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες ενός ντροπιαστικού περιστατικού σε αγώνα Εφήβων.

Ο αγώνας, φυσικά, διακόπηκε και η ομάδα μας αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομίας από το κολυμβητήριο. Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη, ο ΑΡΗΣ δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει από το τουρνουά, αφού σε καμία περίπτωση ο σύλλογος δεν προτίθεται να θέσει σε κίνδυνο τους αθλητές και τους προπονητές μας.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τη διοργανώτρια ομάδα, τον Φοίβο Συκεών, τον οποίο ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τη φιλοξενία».

Διαβάστε επίσης