Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Μας φοβίζουν οι συνέπειες»

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Μας φοβίζουν οι συνέπειες»
Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020 - 16:53

Είναι σαφής και πάγια θέση των αθλητών που ξέρουν τι είναι καλό, για τον αθλητισμό: Όχι στο lockdown! Εκφράστηκε και ο ΟΣΦΠ μεταξύ άλλων, όπως και πολλοί αθλητές του, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν. Και να μην υπάρξει lockdown…

Η δήλωση της Μαργαρίτας Πλευρίτου: «Η διακοπή της Α1 του Ελληνικού πρωταθλήματος της υδατοσφαίρισης είναι κάτι που θα επιφέρει σύγχυση και απογοήτευση. Κατά την άποψή μου, ακόμα οι αθλητές υψηλού επιπέδου προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την προηγούμενη φάση-καραντίνας και να επανέλθουν στην προηγούμενη φυσική τους κατάσταση και απόδοση.

Ο αστάθμητος παράγοντας της σημερινής αβεβαιότητας έχει τρομερή επίδραση στην ψυχολογία ενός αθλητή που προσπαθεί να βρίσκεται στην ιδανική ψυχική και σωματική κατάσταση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού και να πετύχει τους στόχους του. Η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να έχει συνέπειες, που μας φοβίζουν καθώς θίγονται οι χρηματικές μας απολαβές χωρίς να έχουμε την αντίστοιχη υποστήριξη όπως έχουν τα επαγγελματικά αθλήματα.

Μπορούμε να καταλάβουμε την σοβαρότητα της όλης κατάστασης που επικρατεί και για αυτόν ακριβώς το λόγο προσέχουμε και έχουμε περιορίσει όλες μας τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες. Τηρούμε όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλά και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Το γυναικείο τμήμα Υδατοσφαίρισης δεν έχει κανένα κρούσμα μέχρι στιγμής. Ακόμα πιο σημαντικό είναι να μην σταματήσουν να προπονούνται οι αθλητές. Αυτή την περίοδο τα περισσότερα αθλήματα, έχουν ολοκληρώσει την προπαρασκευαστική τους προετοιμασία και έχουν ξεκινήσει ήδη τα πρωταθλήματα. Μια αποχή από τις προπονήσεις και τους αγώνες για ένα μήνα θα είναι καταστροφική για όλους.

Όχι μόνο για εμάς τους αθλητές της Εθνικής ομάδας αλλά και για όλους τους αθλητές».

Διαβάστε επίσης

Μόνο ο Θρύλος παρών!

Μόνο ο Θρύλος παρών!

Πάει και η Βουλιαγμένη, από το Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο. Μόνο ο Θρύλος συνεχίζει…