Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παυλίδης: «Επιζήμια για όλους η διακοπή…»

Παυλίδης: «Επιζήμια για όλους η διακοπή…»
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 - 16:02

Και ο προπονητής της ομάδας πόλο Γυναικών, του Θρύλου, θέλει να συνεχιστεί η δράση, στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα! Κάθε μέρα που περνάει, η κατάσταση, για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό γίνεται όλο και πιο οριακή και αυτό επισημαίνει, με δήλωσή του, ο προπονητής της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης.

Με δήλωσή του στο olympiacossfp.gr αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με τη διακοπή των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων, υπογραμμίζοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν από το γεγονός αυτό.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της δήλωσης του Χάρη Παυλίδη:

«Η απόφαση για τη διακοπή των πρωταθλημάτων αλλά κυρίως των προπονήσεων είναι επιζήμια και επιβαρυντική όσον αφορά το μέλλον αλλά και το παρόν της ομάδας και των αθλητριών. Καταλαβαίνω την ανάγκη για επιβράδυνση της διασποράς του ιού και την σέβομαι. Όμως όπως και στις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες έτσι και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ίσως οι επιπτώσεις του lockdown να είναι το ίδιο σοβαρές όσο και η αποφυγή της διασποράς που μας οδήγησε εκεί.

Οι αθλήτριες, επιβαρυμένες ήδη από την αποχή κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown δεν θα αντέξουν ψυχολογικά, αγωνιστικά αλλά και οικονομικά μια ακόμα παράταση της αποχής τους από τον φυσικό τους χώρο, από την προπόνηση. Σε ομάδες υψηλού επιπέδου τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά, καθώς μη ξεχνάτε ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ομάδες από την Ευρώπη που παρόλο που οι χώρες τους βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με τη δίκη μας, οι προπονήσεις και οι αγώνες συνεχίζονται κανονικά κάτω από τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα κάθε κράτους. Ελπίζω σύντομα να συμβεί το ίδιο και στη χώρα μας».

Διαβάστε επίσης

Μόνο ο Θρύλος παρών!

Μόνο ο Θρύλος παρών!

Πάει και η Βουλιαγμένη, από το Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο. Μόνο ο Θρύλος συνεχίζει…