Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μουρίκης: «Βιώνουμε δύσκολη κατάσταση…»

Μουρίκης: «Βιώνουμε δύσκολη κατάσταση…»
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 - 00:46

Ακόμη και το πόλο θα μπορούσε να συνεχίζεται και να παραμένει σε δράση, αφού είναι και σε ανοιχτό χώρο, αλλά και οι ομάδες δεν έχουν πολλούς παίκτες και θα μπορούσαν πιο εύκολα να «ελέγξουν» το θέμα «τεστ» και «κορονοϊός». Όσο εύκολο μπορεί να είναι, εν πάση περιπτώσει, σε καιρό πανδημίας…

Ο Κώστας Μουρίκης, αρχηγός του Ολυμπιακού στο πόλο Ανδρών, μιλά στο Olympiacos e-mag για τη δύσκολη κατάσταση, τόσο λόγω πανδημίας, όσο και λόγω… απραξίας!

«Βιώνουμε για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δεδομένα η κατάσταση αυτή επηρεάζει όλο τον πλανήτη, ωστόσο ως αθλητές που έχουμε μάθει να ζούμε πειθαρχημένα, δικαιούμαστε να ζητάμε από τους αρμόδιους την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Ήδη έχοντας περάσει την πρώτη περίοδο της καραντίνας από τον περασμένο Μάρτιο, δυσκολευτήκαμε αρκετά να επανέλθουμε σε φυσιολογικούς αγωνιστικούς ρυθμούς και πάνω που κατορθώσαμε να μπούμε σε μια αθλητική κανονικότητα, κληθήκαμε να απέχουμε από τους αγώνες και τις προπονήσεις. Την ίδια ώρα στην υπόλοιπη Ευρώπη, βλέπουμε να συνεχίζονται κανονικά τα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις.

Για το λόγο αυτό ζητάμε την επανεξέταση της απόφασης για αναστολή των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων, από την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς. Είμαστε δε, αλληλέγγυοι σαν αθλητές του πόλο με τους συναθλητές μας από το υπόλοιπο φάσμα του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης