Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βοηθήστε μας να βγούμε από το αδιέξοδο...»

«Βοηθήστε μας να βγούμε από το αδιέξοδο...»
Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020 - 00:02

Για την κατάσταση στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό μίλησε, στο επίσημο περιοδικό του Ολυμπιακού, η Άλκηστη Αβραμίδου, ζητώντας από την Πολιτεία να βοηθήσει. Κοινώς, να επιτρέψει στους αθλητές να ξεκινήσουν προπονήσεις, ακολουθώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Κάθε μέρα προβληματίζομαι και στενοχωριέμαι πολύ για την απραξία και το τέλμα που αντιμετωπίζουμε με την ομάδα μας ανενεργή και εκτός νερού. Βέβαια δεν παραβλέπω την πανδημία και την όλη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα στον κόσμο. Πιστεύω σαν υπεύθυνοι πολίτες και αθλητές μπορούμε πειθαρχημένα με αυστηρά πρωτόκολλα να συνεχίσουμε τις προπονήσεις.

Για αυτό ζητάμε την αρωγή της πολιτείας, να μας εμπιστευθεί, για να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας στο φυσικό μας περιβάλλον, το κολυμβητήριο. Έτσι θα είμαστε αντάξιοι αντίπαλοι των ομάδων της Ευρώπης , οι οποίες προπονούνται παρά την πανδημία, πυρετωδώς.

Θέλουμε να μας βοηθήσετε με αυτόν τον τρόπο να βγούμε από το μεγάλο ψυχολογικό, αθλητικό και οικονομικό αδιέξοδο που έχουμε βρεθεί», δήλωσε η αρχηγός του τμήματος Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης