Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τορνάρου: «Μια δυσάρεστη πραγματικότητα…»

Τορνάρου: «Μια δυσάρεστη πραγματικότητα…»
Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020 - 15:38

Οι αθλητές συνεχίζουν να εκπέμπουν… SOS! Η απραξία, λόγω της καραντίνας… φέρνει σε τρομερά δύσκολη κατάσταση, τα ερασιτεχνικά σωματεία και όλοι οι αθλητές το φωνάζουν! Το ίδιο και η Σοφία Τορνάρου, με τη νεαρή αθλήτρια πόλο του Ολυμπιακού, να τονίζει στο Olympiacos e-mag, την ανάγκη επιστροφής στη δράση… Για το καλό όλου του αθλητισμού!

Αναλυτικά:

«Το δεύτερο κύμα της πανδημίας στη χώρα είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα με πολλούς συνανθρώπους μας να νοσούν ή ακόμη χειρότερα να χάνουν τη ζωή τους. Τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν από την πολιτεία για την ανάσχεση του Κορονοϊού - Covid 19 επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα όλων μας, άρα και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό με τον οποίο όλοι εμείς ασχολούμαστε.

Οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, η διακοπή του πρωταθλήματος και η αποχή του μεγαλύτερου μέρους των αθλητών από τις καθημερινές τους προπονήσεις, μόνο θλίψη, στενοχώρια και λύπη προκαλούν. Ιδιαιτέρως σε εμάς, τους αθλητές της υδατοσφαίρισης, η μη επαφή μας με το νερό, μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα.

Η ξηρή προπόνηση είναι πλέον η μόνη μας επιλογή, η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του νερού. Κατανοούμε στο έπακρο την ανάγκη λήψης μέτρων, επιθυμούμε όμως να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στο φυσικό μας χώρο προπονήσεων, να επανέλθουμε στην καθημερινότητα, στη...ρουτίνα μας , τηρώντας όλους κανόνες υγιεινής και τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Διαβάστε επίσης