Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στόχος μας η πρόκριση»

«Στόχος μας η πρόκριση»
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 - 22:48

Για τη νίκη επί της Σπαντάου μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος είδε καλύτερα πράγματα από τους παίκτες του σε αυτό το παιχνίδι. «Νομίζω ότι η ομάδα ήταν σε πολύ καλύτερο ρυθμό σήμερα από ότι στο χθεσινό παιχνίδι. Ήταν πιο απελευθερωμένη κυρίως στην επίθεση, πετύχαμε πολλά γκολ αν και ξεκινήσαμε νωθρά ελέγξαμε το παιχνίδι και φτάσαμε στη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο και έναντι του οποίου παίρνουμε το προβάδισμα και κοιτάμε να διαχειριστούμε το θέμα τις πρόκρισης που είναι ο στόχος μας.

Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Γιουγκ, η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατή στα δυο πρώτα παιχνίδια με πολύ καλό ρυθμό και η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, έχουμε παίξει πολλές φορές με τη Γιουγκ, σίγουρα έχουμε διαφορετική ομάδα από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά αυτό δεν λέει κάτι.

Έχουμε κονταροχτυπηθεί σε τελικούς Champions League και είναι πάντα ευχάριστο να παίζουμε αντίπαλοι. Θα παίξουμε το τελευταίο μας παιχνίδι σε αυτή τη φάση, χωρίς να υπάρχει αύριο. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για μια ακόμα νίκη», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Πρώτοι μάγκες!

Πρώτοι μάγκες!

Η ομάδα Πόλο Ανδρών νίκησε και την Σπαντάου (9-13) και έκανε το 2/2 στο LEN Champions League...