Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρίτωσέ το και δείξε τη δύναμή σου! (photo)

Τρίτωσέ το και δείξε τη δύναμή σου! (photo)
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 - 11:37

Άλλο ένα μεγάλο ματς δίνει ο Θρύλος σήμερα, στη φούσκα της Όστια, για το Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο! Στις 18:45, με τη Γιουγκ! Μετά το άνετο 2 στα 2, απέναντι στη Σπαντάου, ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη, στην κορυφαία διοργάνωση! Μπορεί, όπως είπε ο ίδιος ο Θοδωρής Βλάχος, να μην είναι… φαβορί, αλλά μπαίνει σε κάθε ματς, με το «μαχαίρια στα δόντια» και με πάθος… χιλίων λεόντων! Και κάνει αυτό που πρέπει, παίζοντας στο κορυφαίο επίπεδο…!

«Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Γιουγκ, η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατά στα δυο πρώτα παιχνίδια με πολύ καλό ρυθμό και η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, έχουμε παίξει πολλές φορές με τη Γιουγκ, σίγουρα έχουμε διαφορετική ομάδα από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά αυτό δεν λέει κάτι.

Έχουμε κονταροχτυπηθεί σε τελικούς Champions League και είναι πάντα ευχάριστο να παίζουμε αντίπαλοι. Θα παίξουμε το τελευταίο μας παιχνίδι σε αυτή τη φάση, χωρίς να υπάρχει αύριο. Θα δώσουμε ότι μπορούμε για μια ακόμα νίκη», είπε ο κόουτς του Θρύλου και έδωσε το σύνθημα!

Διαβάστε επίσης