Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ κρίσιμο σημείο...»

«Πολύ κρίσιμο σημείο...»
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 - 21:14

Στο χαμένο πέναλτι που είχε ο Ολυμπιακός στις αρχές της τρίτης περιόδου, εστίασε ο Θοδωρής Βλάχος, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες. «Αντιμετωπίσαμε στο τρίτο παιχνίδι μια από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων χρόνων. Η Γιουγκ έχει παραμείνει ίδια και έκανε και δυο καλά παιχνίδια τις δυο πρώτες αγωνιστικές ενώ πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Η εικόνα των δυο πρώτων οκταλέπτων μας έδινε την αίσθηση ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι αυτό. Παίξαμε επιθετική άμυνα, είχαμε λύσεις στην επίθεση, ήμασταν καλοί στην άμυνα με παίκτη λιγότερο και ελέγξαμε την καλή κόντρα της Γιουγκ. Ένα πολύ κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού ήταν το χαμένο πέναλτι στην έναρξη του 3ου οκταλέπτου, όπου μπορούσαμε να φτάσουμε στο 6-2.

Ήταν ένα παιχνίδι με δυο όψεις, όσο κακή ήταν η Γιουγκ στο πρώτο μισό, τόσο καλή ήταν στο δεύτερο και αντίστοιχα εμείς. Ωστόσο χάσαμε και αυτό μετράει αφού αυτά είναι τα παιχνίδια τα οποία πρέπει να τα κερδίζεις, από τη στιγμή που είσαι μπροστά στο σκορ», δήλωσε ο προπονητής του τμήματος Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης