Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχίζουμε με Πάντοβα

Αρχίζουμε με Πάντοβα
Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021 - 13:19

Από την Όστια της Ιταλίας ξεκινάει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη δίνουν απόψε τον πρώτο τους αγώνα και αντιμετωπίζουν στις 19:00 την Πάντοβα, στον πρώτο από μία σειρά δύσκολων και συνεχόμενων αγώνων.

Την Παρασκευή ο Θρύλος θα δώσει δυο καθοριστικούς αγώνες, στις 12:30 κόντρα στη Βαζούτας και στις 21:00 κόντρα στη διοργανώτρια Ρόμα. Από την τριάδα αυτών των αγώνων θα κριθεί ουσιαστικά η πρόκριση στην προημιτελική φάση. Το τελευταίο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στη φούσκα της Όστια, θα δοθεί το Σάββατο (6/7, 19:00) με αντίπαλο την Νις ενώ την τελευταία ημέρα των αγώνων ο Ολυμπιακός θα έχει το ρεπό του.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νεφέλη Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Σταυρούλα Δουρέκα.

Θρύλε, γερά!

Διαβάστε επίσης