Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη λεπτομέρεια τα κορίτσια...

Στη λεπτομέρεια τα κορίτσια...
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021 - 23:35

Την ήττα με 13-12 γνώρισαν οι ερυθρόλευκες από τη Ρόμα στην Όστια και υποχώρησε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός στο παιχνίδι και κοίταξε στα μάτια την αντίπαλο της.

Η κούραση έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι, αφού να σημειωθεί πως η ομάδα έδωσε 3 δυνατά παιχνίδια στα πλαίσια ντέρμπι μέσα σε 24 ώρες.

Η ιταλική ομάδα ξεκίνησε με ένα γρήγορο 3-0, όμως μετά από αυτό το παιχνίδι πήγαινε στο γκολ και ο Ολυμπιακός το πάλεψε όμως δεν τα κατάφερε.

Όπως και να έχει τα κορίτσια της ομάδας έκαναν μία καλή εμφάνιση, παρά την κούραση και ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από την ιταλική ομάδα.

Πλέον περιμένουν την ολοκλήρωση των παιχνιδιών την Κυριακή. Οι ερυθρόλευκες με τις δύο μεγάλες νίκες τους έχουν βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση την οποία όπως φαίνεται κρατούν στα χέρια τους.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 5-3, 4-2, 2-2.

Ρόμα: Σπάρανο, Ταμπάνι 3, Γκαλάρντι 2, Αβένιο 4, Τζιουστίνι 3, Τσιαπίνι, Πικότζι, Σινιγκάλια, Ναρντίνι, Ντι Κλαούντιο, Στοράι 1, Μπιάνκι, Μπραντιμάρτε.

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 3, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Διαβάστε επίσης