Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βλάχος: «Χαρούμενοι και περήφανοι» (video)

Βλάχος: «Χαρούμενοι και περήφανοι» (video)
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 - 23:44

Για την τεράστια επιτυχία της Εθνικής Πόλο Ανδρών της Ελλάδας με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος στη Nova και στην «Ώρα των Πρωταθλητών». «Πήγαμε με την αύρα του φαβορί, περάσαμε δια πυρός και σιδήρου. Διαχειριστήκαμε όλη την εβδομάδα πολύ καλά όσα συνέβησαν. Καταφέραμε στο πιο κρίσιμο ματς να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Είναι δύσκολο μία ελληνική ομάδα να διαχειριστεί το ρόλο του φαβορί, για άλλες ομάδες με άλλη νοοτροπία είναι πιο εύκολο. Απέναντι στη Γεωργία είχαμε δυσκολίες, με τη Γαλλία περάσαμε από μία κόλαση, αλλά κόντρα στη Ρωσία ήμασταν έτοιμοι ψυχικά και σωματικά, είχαμε αυτοπεποίθηση», δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής και τεχνικός και της ομάδας Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Για τις επιτυχίες της Εθνικής πόλο: «Φέτος τα προκριματικά ήταν πιο δύσκολα γιατί περνούσαν 3 ομάδες και όχι 4 όπως παλαιότερα, γιατί ξαφνικά προκρίθηκε η Ν. Αφρική. Έτσι αντί να είμαστε ήδη στο Τόκιο έπρεπε να κάνουμε άλλη μία νίκη. Έχουμε επιτυχίες στο πόλο γιατί δουλεύουμε σωστά και κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο ανδρών και γυναικών. Είμαι χαρούμενος που δεν σταμάτησε η παράδοση, σήμερα πολλοί είδαν το παιχνίδι μας και είναι χαρούμενοι και περήφανοι για την προσπάθειά μας, ελπίζουμε να δούμε και άλλη Εθνική ομαδικού αθλήματος στο Τόκιο».

Για τον στόχο στους Αγώνες: «Όποιος κάνει πρωταθλητισμό δεν έχει ταβάνι, τα όνειρα δε σταματούν. Με προγραμματισμό, δουλειά και ψυχραιμία πρέπει να πατάς στα πόδια σου και όχι να λες μεγάλες κουβέντες. Πάντα στοχεύουμε ψηλά αλλά με πράξεις. Θα δούμε τι θα γίνει γιατι όλα τώρα είναι πολύ νωπά, η πρόκριση δεν ήταν σίγουρη, είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα έχουμε χρόνο να ανασυνταχθούμε».

Για το που αφιερώνει την επιτυχία: «Μία τέτοια νίκη αφιερώνεται σε όλους τους φίλους της υδατοσφαίρισης που το χάρηκαν. Προσωπικά, εκτός από την οικογένειά μου, την γυναίκα μου και την κόρη μου, το αφιερώνω σε όλους τους φίλους που με στήριξαν αυτή την εβδομάδα με μηνύματα, έδειξαν ότι νοιάζονται για μένα και για την ομάδα».

Διαβάστε επίσης