Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μουρίκης: «Ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες» (video)

Μουρίκης: «Ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες» (video)
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 - 22:29

Για τον στόχο της Εθνικής Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο μίλησε ο Κώστας Μουρίκης, αθλητής της Εθνικής Πόλο Ανδρών και του Ολυμπιακού, κατά την άφιξη της αποστολής από την Ολλανδία. «Δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε τι θα γίνει μετά από κάποιους μήνες αλλά θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι φέρνει πολλές επιτυχίες. Εμείς έχουμε στόχο από την αρχή της τετραετίας, η ομάδα θέλει να τελειώσει τον ολυμπιακό κύκλο με ένα μετάλλιο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, την καλύτερη προετοιμασία, θα εμφανιστούμε όπως πρέπει και αν το καταφέρουμε αυτό θα είμαστε πολύ χαρούμενοι», δήλωσε αρχικά ο Μουρίκης.

Για τα κρυφά «όπλα» της Εθνικής Ελλάδας: «Το όπλο είναι η ομοιογένεια και το γεγονός ότι είμαστε μία μεγάλη παρέα, που ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να συμπεριφερθεί μέσα στο νερό. Όλα αυτά βγαίνουν στους αγώνες και έρχονται και οι νίκες».

Για το πόσο δύσκολη ήταν η προετοιμασία για το Προολυμπιακό τουρνουά, αφού το εγχώριο πρωτάθλημα έχει βάλει «λουκέτο» εδώ και 3,5 μήνες: «Ήταν πολύ δύσκολο να προετοιμαστούμε, αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα με την πανδημία. Θεωρώ ότι η Ομοσπονδία, ο πρόεδρος, το τεχνικό τιμ, οι αθλητές και η Πολιτεία κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και η ομάδα εμφανίστηκε πάρα πολύ δυνατή. Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν και θα εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για το που αφιερώνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Αφιερώνω αυτή την πρόκριση σε όλους τους Έλληνες που περνούν δύσκολα. Ελπίζω να τους δώσαμε κάποια χαρά μέσα σε αυτή τη μαυρίλα που ζούμε λόγω του Covid-19 και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους δώσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για να χαρούν».

Διαβάστε επίσης