Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η κατάντια του ελληνικού αθλητισμού

Η κατάντια του ελληνικού αθλητισμού
Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021 - 20:08

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να πάρει κάτι απέναντι στη Μαρσέιγ στο ματς του Champions League, καθώς ηττήθηκε με 9-8.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει αυτές τις ημέρες σε μία αγωνιστική διαδικασία διεκδικώντας τη συνέχειά του στην Ευρώπη, παίζοντας ξανά μετά από μία τετράμηνη αγωνιστική απραξία στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά το λουκέτο που αποφάσισαν στη χώρα μας.

Αυτή είναι η κατάντια του ελληνικού αθλητισμού, να φτάνει να στέλνει τον μοναδικό εκπρόσωπο του ελληνικού πόλο στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης να παίξει χωρίς να έχει αγώνες πιο πριν στις εγχώριες διοργανώσεις! Τέσσερις μήνες παρακαλώ είχε να παίξει ο Ολυμπιακός με αυτά που έχουν καταφέρει όσοι διοικούν το πόλο στη χώρα μας!

Και όμως ο Θρύλος είναι ανταγωνιστικός και προσπαθεί για το καλύτερο.

Η ξεφτίλα του ελληνικού αθλητισμού με αυτούς που έχουμε μπλέξει, να στέλνουν τη μοναδική ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League, να παίξει με 4 μήνες απραξίας στις εγχώριες διοργανώσεις, την ίδια στιγμή που οι αντίπαλες ομάδες παίζουν κανονικά στις χώρες τους.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των αποφάσεων που παίρνουν οι υπεύθυνοι για τον ελληνικό αθλητισμό. Τι άλλο πλέον να περιμένουμε και θα δούμε απ' αυτούς που αποφασίζουν για τις τύχες του ελληνικού αθλητισμού...

Διαβάστε επίσης