Ντουντούκα
Πλήγμα με Βατσλίκ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για εμάς»

«Θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για εμάς»
Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021 - 00:32

Για το παιχνίδι με τη Σπαντάου μίλησε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να βρεθεί σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Αναλυτικά:

«Ήταν ο τελευταίος αγώνας σε αυτή τη φάση και η Σπαντάου, ήθελε πάση θυσία τρεις βαθμούς για να μείνει στο κυνήγι της πρόκρισης και εμείς θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουμε στην ουσία την πρόκριση. Μοιραστήκαμε από ένα βαθμό και αυτό συμφέρει πιο πολύ εμάς.

Δεν είμαστε 100% ικανοποιημένοι αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα.

Τώρα χρειαζόμαστε έναν βαθμό σε τρεις αγώνες στην επόμενη φάση και έχουμε ένα διάστημα να ξεκουραστούμε για αρχή και να προετοιμαστούμε, γιατί νομίζω ότι όλη η ομάδα ειδικότερα οι διεθνείς είμαστε αρκετά άδειοι από ενέργεια, μετά από ένα προολυμπιακό και τέσσερα ματς συνεχόμενα εδώ.

Από κει και πέρα το νέο λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν μας βοηθάει. Θα ήταν καλό να έχουμε κάποιους αγώνες. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Εμείς για άλλη μια φορά θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για εμάς για να βρεθούμε σε καλή κατάσταση και να έρθουμε εδώ να κερδίσουμε έναν πόντο που θα μας δώσει την πρόκριση στο Final 8».

Διαβάστε επίσης