Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παυλίδης: «Να κρατήσουμε τη Σαμπαντέλ κάτω από δέκα γκολ»

Παυλίδης: «Να κρατήσουμε τη Σαμπαντέλ κάτω από δέκα γκολ»
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 - 18:26

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ρυθμό ρεβάνς, με τη Σαμπαντέλ! Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, ενόψει της αναμέτρησης με τη Σαμπαντέλ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (13/3) στις 14:00 στο Παπαστράτειο και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFP TV, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο επαναληπτικό, αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και κυρίως η εικόνα μας αφήνει ελπίδες ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στο Final 4 της Ευρωλίγκα.

Θεωρώ ότι αν κρατήσουμε στο σκορ, την αντίπαλό μας κάτω από τα 10 γκολ έχουμε μεγάλη τύχη να κερδίσουμε και να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Αν δείξουμε πίστη στην ομάδα μας, τις δυνατότητές της και προσήλωση στο πλάνο είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να καταφέρουμε. Θα ήθελα σαν υστερόγραφο να ευχηθώ, χρόνια πολλά στο σύλλογό μας τον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές του με πολλές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα τμήματα».

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, μπορείς!

Θρύλε, μπορείς!

Έτοιμος ο Ολυμπιακός, για τη μεγάλη ρεβάνς (13/3) με τη Σαμπαντέλ, στο Παπαστράτειο!