Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΣΦΠ: Γεννημένος νικητής, ικανός να περνάει ΟΛΑ τα εμπόδια!

ΟΣΦΠ: Γεννημένος νικητής, ικανός να περνάει ΟΛΑ τα εμπόδια!
Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 - 15:20

Δεν είναι απλό! Και όποιος νομίζει ότι είναι, κάνει λάθος! Δεν είναι… εύκολο, αυτό που έχουν καταφέρει, σήμερα (Σάββατ 13/3) τα κορίτσια του πόλο! Δεν είναι εύκολο και… απλό, το να γυρίσεις εις βάρος σου ματς, απέναντι σε μία υπερδύναμη του γυναικείου πόλο, και να νικήσεις με 10-5, από εκεί που έχανες με 14-12! Όχι, δεν είναι. Αντιθέτως είναι μεγαλειώδες, από μόνο του! Μεγαλειώδες!

Αν τώρα, συνοδεύεται και από προβλήματα, όπως η αγωνιστική απραξία, στην οποία η κατάσταση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, στην Ελλάδα, έχει φέρει τον κορυφαίο Σύλλογο και εκπρόσωπο στην Ευρώπη, Ολυμπιακό, αλλά και η έλλειψη ρυθμού, λόγω αυτής της απραξίας, αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα το εξής: ΑΥΤΗ η πρόκριση, αυτή η μεγαλειώδης νίκη, με νταμπλ σκορ, επί της Σαμπαντέλ μέσα στο Παπαστράτειο, παίρνει ακόμη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ διαστάσεις! Ακόμη μεγαλύτερη σημασία!

Χωρίς δικό του κολυμβητήριο, ο Θρύλος, παλεύει απέναντι στα θηρία της Ευρώπης και τα νικάει! Απέναντι σε ομάδες, οι οποίες έχουν την πλήρη υποστήριξη των ομοσπονδιών στις χώρες τους! Απέναντι σε ομάδες, οι οποίες όλο αυτό τον καιρό παίζουν κανονικά τα αθλήματά τους, στις χώρες τους! Εν προκειμένω το πόλο!

Και όμως! Ο Ολυμπιακός, με τα πάντα να του είναι… κόντρα, είναι ΕΔΩ! Είναι παρών και συνεχίζει να εκπροσωπεί την Ελλάδα, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Και να πανηγυρίζει, μαζί με τους φιλάθλους του, αλλά και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, μεγαλειώδεις προκρίσεις, όπως η σημερινή, επί της Σαμπαντέλ!

Γι’ αυτό σε είπαν Θρύλο…

Διαβάστε επίσης