Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οεο οεο οεο, το ευρωπαϊκό θα πάρουμε σου λέω!

Οεο οεο οεο, το ευρωπαϊκό θα πάρουμε σου λέω!
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 - 01:23

Αυτό που έχει καταφέρει η ομάδα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού είναι από εκείνα που αναφωνείς «δεν γίνεται να έχει συμβεί αυτό». Γίνεται και παραγίνεται. Την ώρα που στην Ελλάδα ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός βυθίζεται πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο με την αγωνιστική απραξία στα περισσότερα αθλήματα για πολύ μεγάλο διάστημα.

Η ομαδάρα του Χάρη Παυλίδη τα έδωσε όλα, παίζοντας αποκλειστικά φέτος με ελληνίδες αθλήτριες και με μικρό μέσο όρο ηλικίας και έκανε απίθανη ανατροπή κόντρα στη Σαμπαντέλ.

Απίθανη ανατροπή κόντρα σε μία πανίσχυρη ισπανική ομάδα.

Έψαχνε νίκη με τρία γκολ διαφορά, και εν τέλει επικράτησε με 10-5 στο Παπαστράτειο, χωρίς κόσμο, παίρνοντας την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Η ομαδάρα του Χάρη Παυλίδη, οι κοριτσάρες του Ολυμπιακού σάρωσαν την ισπανική ομάδα και η δήλωση του προπονητή της ομάδας, ήταν όλα τα λεφτά. «Είτε στην Ευρώπη, είτε στην Ισπανία, η Σαμπαντέλ δεν έχει χάσει ποτέ με τέτοιο σκορ. Ειλικρινά είμαι 14 χρόνια προπονητής στον Ολυμπιακό, τέτοια εμφάνιση, τέτοια συγκινητική εμφάνιση από τα κορίτσια δεν θυμάμαι. Ακόμα και όταν πήραμε το ευρωπαϊκό, πάλι με αντίπαλο τη Σαμπαντέλ δεν νομίζω ότι κάναμε τόσο καλό παιχνίδι. Τα κορίτσια έπαιξαν με τρομερό πάθος, η άμυνά μας ήταν για σεμινάριο, είχαμε ηρεμία και το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι δεν πήρα ούτε ένα τάιμ άουτ σε όλο το παιχνίδι. Ακόμα και στο τέλος παίζαμε τόσο καλά που δεν ήθελα να πάρω τάιμ άουτ. Δεν ήθελα και να ξεκουράσω τις Ισπανίδες γιατί τις έβλεπα ότι είχαν παραδώσει σώμα και πνεύμα και τα πράγματα πήγαν ακριβώς όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δεν μπορούσε να πάει καλύτερα αυτό το παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Λόγια καρδιάς. Λόγια ψυχής.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός απέχει δύο βήματα από νέα ευρωκούπα. Και σε μία πολύ περίεργη, ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά.

Η φάση είναι... Οεο οεο οεο, το ευρωπαϊκό θα πάρουμε σου λέω!

Τα έχω χάσει, πάω να τρελαθώ!

Διαβάστε επίσης