Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Βελιγράδι το Final8 του LEN Champions League

Στο Βελιγράδι το Final8 του LEN Champions League
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - 10:19

Στο Βελιγράδι θα επιδιώξει να βρεθεί, ο Ολυμπιακός, για το φετινό Final8 του LEN Champions League, στο πόλο Ανδρών! Ο Θρύλος συνεχίζει να δίνει τη «μάχη» του στη διοργάνωση, για να προχωρήσει όσο πιο ψηλά μπορεί και να διεκδικήσει μέχρι και την κούπα.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η διοργανώτρια, προχωρά σε αλλαγή έδρας, από το Αννόβερο, όπου αρχικά θα διενεργούσε τους αγώνες του Final8, μεταφέροντας τους, στο Βελιγράδι. Εκεί όπου, όπως έγινε γνωστό, θα διεξαχθούν και τα Final8 για το 2022 και το 2023.

Η φετινή τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στην ιδιόκτητη κλειστή πισίνα της Νόβι Μπέογκραντ, κεκλεισμένων των θυρών, φυσικά, αλλά και με όλα τα μέτρα πρόληψης, κατά του κορονοϊού.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει για την Όστια της Ιταλίας ενόψει των τριών αγώνων του Γ’ Γύρου του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Γιουγκ (19/4), Προ Ρέκο (20/4) και Μαρσέιγ (21/4), με στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final 8.

Στόχος του Ολυμπιακού κάθε χρόνο είναι, τουλάχιστον το Final8, ενώ έχει αποδείξει, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, τα τελευταία χρόνια, πως η κατάκτηση της κούπας δεν είναι… όνειρο απατηλό, αλλά μάλλον μια πραγματικότητα, την οποία έχει κερδίσει με το… σπαθί της!

Διαβάστε επίσης