Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνέχεια με νίκη, άνετο 23-4 επί της Πάτρας! (photos)

Συνέχεια με νίκη, άνετο 23-4 επί της Πάτρας! (photos)
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - 13:17

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να προελαύνει και στην Α1 πόλο Γυναικών και σήμερα Κυριακή συνέχισε με νίκη, επί της ΝΕ Πατρών! Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού διεύρυνε την απολύτως νικηφόρα πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας άνετα με 23-4 της ΝΕ Πατρών στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Οι νταμπλούχες πανηγύρισαν την 12η νίκη τους σε ισάριθμα ματς και ανεβάζουν στροφές ενόψει της συμμετοχής τους στο Final 4 της Ευρωλίγκα που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου στην Βουδαπέστη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό την ουγγρική Ουίπεστ.

Πριν από τη διεκδίκηση της πρόκρισης στον ευρωπαϊκό τελικό, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έχει μπροστά της μια ακόμα αγωνιστική υποχρέωση αφού την επόμενη Κυριακή (25/4) θα υποδεχθεί στο Παπαστράτειο τη Βουλιαγμένη (12:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Από κει και πέρα στην αναμέτρηση με τη ΝΕ Πατρών, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 7-2 στο πρώτο οκτάλεπτο. Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό ο Θρύλος με το επιμέρους 7-1 στη δεύτερη περίοδο, έφτασε στο 14-3 με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Τα οκτάλεπτα: 7-2, 7-1, 4-0, 5-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου 1, Ελ. Πλευρίτου 3, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 4, Κανετίδου, Αβραμίδου, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου 1, Β. Πλευρίτου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Σταματοπούλου, Τορνάρου 2, Τριχά 2.

ΝΕΠ: Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινέμογλου, Μ. Μπαλάτσα 1, Φ.Τσιμάρα, Μανέτα 1, Ν. Μπαλάτσα, Μιχαηλίδου, Μοίραλη 1, Ντάσιου, Ε.Τσιμάρα, Κουρέτα 1, Πουλοπούλου, Παπανικολάου, Γιαννακοπούλου.

Διαβάστε επίσης