Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο ο Ολυμπιακός κρατάει τη σημαία της Ελλάδας ψηλά!

Μόνο ο Ολυμπιακός κρατάει τη σημαία της Ελλάδας ψηλά!
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 - 23:27

Την πρόκρισή του στο Final 8 του Champions League, κατάφερε ο Ολυμπιακός και φέτος! Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν για μία ακόμη φορά στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Τι και αν διανύουμε μία δύσκολη σεζόν, τι και αν ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Ελλάδα έχει «χτυπηθεί» όσο κανένα άλλο κομμάτι του αθλητισμού στην Ελλάδα από τον κορονοϊό, ο Ολυμπιακός είναι πιστός και πάλι στο ραντεβού του στην Ευρώπη!

Είναι ο μοναδικός σύλλογος που ακόμη και τώρα κρατάει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας σε όλη την Ευρώπη! Καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει αυτή τα οποία έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός.

Βρίσκεται και πάλι στο Final 8 του πόλο ανδρών, δείχνοντας για μία ακόμη φορά τη δυναμική του στο πόλο, όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά και εκτός αυτών.

Το είπε και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος: «Η πορεία μας για την επίτευξη αυτού του στόχου δεν ήταν εύκολη και κληθήκαμε να ξεπεράσουμε πολλές δυσκολίες στη διάρκεια αυτής της σεζόν. Λόγω της ιδιαιτερότητας της χρονιάς, αναγκαστήκαμε να μειώσουμε το μπάτζετ και δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα, ωστόσο οι προσπάθειες μας απέδωσαν καρπούς αφού για 5η διαδοχική χρονιά θα δώσουμε το παρών στην τελική φάση του Champions League».

Τονίζοντας όλα τα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας του κορονοϊού.

Παρόλα αυτά όμως, ο Θρύλος θα είναι και πάλι εκεί! Στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης!

Διαβάστε επίσης