Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλάχος: «Γεμάτο Καραϊσκάκη θα βοηθήσει τον Ερασιτέχνη»

Βλάχος: «Γεμάτο Καραϊσκάκη θα βοηθήσει τον Ερασιτέχνη»
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 - 19:47

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο για την εικονική κερκίδα της φιέστας του Ολυμπιακού για το 46ο πρωτάθλημα έκλεισε ο Θοδωρής Βλάχος, προπονητής του τμήματος Πόλο Ανδρών και μίλησε για αυτήν την πρωτοβουλία. «Βγάλαμε και εμείς με τη σειρά μας τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, πήραμε τη βεβαίωση συμμετοχής και δηλώσαμε παρών στην «εικονική κερκίδα» της φιέστας του 46ου πρωταθλήματος.

Με τον τρόπο αυτό ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει την ευκαιρία να δείξει για μία ακόμα φορά, με έναν διαφορετικό τρόπο, την έμπρακτη υποστήριξή του στην ομάδα ποδοσφαίρου για την φετινή εξαιρετική της πορεία, την οποία δυστυχώς δεν είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει από το γήπεδο, εξαιτίας των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Παράλληλα ένα «γεμάτο» Καραϊσκάκη, θα βοηθήσει τον Ερασιτέχνη και θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική στήριξη, μετά από μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας που μας επηρέασε.

Ωστόσο, τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος αυτής της πρωτόγνωρης διαδρομής, η υποστήριξη του κόσμου μεταξύ άλλων θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στη διοίκηση για να κάνει το καλύτερο δυνατό για τα τμήματα μας».

Διαβάστε επίσης

Τελικά... αναβολή!

Τελικά... αναβολή!

Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Βουλιαγμένη και Γλυφάδα...