Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο Γυναικών: Με στόχο την κορυφή στον ημιτελικό της LEN Euroleague! (photos)

Πόλο Γυναικών: Με στόχο την κορυφή στον ημιτελικό της LEN Euroleague! (photos)
Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 - 11:28

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει για δεύτερη φορά την Ευρώπη! Πρώτο βήμα για την κούπα τις LEN Euroleague στις 13:15, με αντίπαλο την Ουίπεστ! Στον ημιτελικό της διοργάνωσης, στη Βουδαπέστη, απέναντι στη διοργανώτρια Ουίπεστ, ο Θρύλος θέλει να δείξει το μέγεθός του και την αξία του, ως ομάδα! Θέλει να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που έχουν απομείνει, για την κατάκτηση του τίτλου και αναρρίχηση στην κορυφή της Ευρώπης, για δεύτερη φορά! Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, η μοναδική ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα, δίνει ξανά το παρών, στο Final 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θέλει να συνεχίσει! Άλλωστε, δεν έφτασε εδώ, μόνο για τη… συμμετοχή!

Στο One Channel τα ματς του Final 4

Θυμίζουμε ότι από το One Channel θα μεταδοθούν οι αγώνες της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκα. Το κανάλι το οποίο εκπέμπει, δορυφορικά μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας της NOVA και της COSMOTE TV και διαδικτυακά μέσω του Onetv.gr, θα δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες φιλάθλους και τους οπαδούς του Ολυμπιακού να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των πολιστριών του Χάρη Παυλίδη, τη Μεγάλη Παρασκευή (30/4) και το Μεγάλο Σάββατο (1/5).

Το πρόγραμμα

Μεγάλη Παρασκευή (30/4)

Α’ Ημιτελικός

13:15 Ολυμπιακός-Ουίπεστ

Μεγάλο Σάββατο (1/5)

18:45 Μικρός Τελικός

21:15 Μεγάλος Τελικός»

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Ουίπεστ 9-8 (Τελικό)

Ολυμπιακός-Ουίπεστ 9-8 (Τελικό)

Ζωντανά από τη Βουδαπέστη, μέσω του One Channel, ο ημιτελικός της LEN Euroleague στο πόλο Γυναικών, ανάμεσα στον Θρύλο και την Ουίπεστ!