Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παυλίδης: «Υπερήφανος, ήρθαμε χωρίς ρυθμό και δυνατά ματς!»

Παυλίδης: «Υπερήφανος, ήρθαμε χωρίς ρυθμό και δυνατά ματς!»
Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 - 14:59

Ο «αρχιτέκτων» της επιτυχίας, της ομάδας πόλο Γυναικών, ο προπονητής Χάρης Παυλίδης, στον απόηχος της μεγάλης πρόκρισης, δεν έκρυψε τη χαρά, την υπερηφάνεια του, αλλά και δεν παρέλειψε να εκφράσει τους προβληματισμούς του, για όλες τις δυσκολίες, τις οποίες η ομάδα του έπρεπε να ξεπεράσει, για να διεκδικήσει σήμερα, το αποτέλεσμα που πήρε!

Αναλυτικά όσα είπε, αμέσως μετά το ματς:

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος, για αυτή την ομάδα! Αρχίσαμε από τον Σεπτέμβρη, την προσπάθειά μας… Δεν ξέραμε καν αν θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι! Μπορεί να μην κάναμε το καλύτερο ματς, αλλά βάλαμε όλη μας την καρδιά… Και το κρίσιμο σημείο ήταν στην τέταρτη περίοδο, που σκοράραμε στην πρώτη μας επίθεση! Μετά από αυτό σφίξαμε το παιχνίδι. Ήταν πολύ πιο εύκολο για εμάς να παίξουμε. Η Ουίπεστ είναι μία πολύ καλή, μία πολύ έμπειρη ομάδα, με υπέροχες παίκτριες και εξαιρετικό προπονητή.

Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, να παίξουμε απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, όπως η Ουίπεστ. Δεν είχαμε πρακτικά καμία προετοιμασία στο σπίτι μας. Δεν είχαμε παίξει δυνατά ματς από τις 13 Μαρτίου και το δεύτερο ματς απέναντι στη Σαμπαντέλ. Φοβόμουν στην αρχή, γιατί η Ουίπεστ είχε καλύτερο ρυθμό, λόγω του τελικού του ουγγρικού πρωταθλήματος. Ήμουν σίγουρος όμως ότι αν ήμασταν ισοπαλία, μέχρι το τελευταίο οκτάλεπτο, θα μπορούσαμε να τις κερδίσουμε!»…

Διαβάστε επίσης