Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλευρίτου: «Αυτή η ομάδα αξίζει το καλύτερο!»

Πλευρίτου: «Αυτή η ομάδα αξίζει το καλύτερο!»
Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 - 16:35

Το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στην Ούιπεστ σημείωσε η Ελευθερία Πλευρίτου, παίρνοντας έτσι ο Θρύλος τον τελικό στη Euroleague της LEN. Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

«Η χρονιά φέτος ήταν αρκετά δύσκολη σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της πανδημίας και της διακοπής των εγχώριων διοργανώσεων.

Περάσαμε τόσες δυσκολίες αλλά ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα αξίζει το καλύτερο και ξέραμε ότι αυτή η ομάδα θα φύγει με τη νίκη από το σημερινό ματς. Παίξαμε αρκετά καλά αλλά μπορούσαμε σίγουρα και καλύτερα για τα δεδομένα αυτής της ομάδας η οποία φέτος αποτελείται μόνο από ελληνίδες παίκτριες και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Αναμένουμε τώρα τον τελικό που είναι φυσικά ο μεγάλος στόχος, θα δούμε τον αντίπαλό μας αλλά είμαστε προετοιμασμένες και για τις δυο ομάδες. Η ομάδα θέλει μια δεύτερη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση».

Για τη φάση του νικητήριου γκολ τόνισε: «Ήταν κάτι που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση και ξέραμε ότι θα το βρούμε αυτή την άμυνα στον λιγότερο. Βγήκε ακριβώς το σύστημα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση».

Διαβάστε επίσης