Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και την κούπα ξανά φέρε στον Πειραιά! (video/photo)

Και την κούπα ξανά φέρε στον Πειραιά! (video/photo)
Σάββατο, 1 Μαΐου 2021 - 11:15

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην κούπα! Η μεγάλη ημέρα έφτασε. Η πρόκληση είναι εδώ! Ο Ολυμπιακός μπροστά στο σταυροδρόμι, με κατεύθυνση την… ιστορία! Ώρα ευρωπαϊκού τελικού 21:15, για την ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου! Ώρα «μάχης», ώρα στέψης!

Μετά το εμπόδιο της Ουίπεστ, την οποία η ομάδα του Χάρη Παυλίδη απέκλεισε, στον ημιτελικό της Μεγάλης Παρασκευής, ο Θρύλος καλείται να κάνει, απόψε το βράδυ, ακόμη μία υπέρβαση! Καλείται να ξεπεράσει και το τελευταίο εμπόδιο, μπροστά του, την Ντουναϊσβάρος, για να σηκώσει το τρόπαιο! Για να πανηγυρίσει ακόμη μία τεράστια επιτυχία του, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού! Έναν ελληνικό αθλητισμό, για τον οποίο ΜΟΝΟ ο Θρύλος δίνει διαρκή «μάχη», σε όλα τα αθλήματα, σε όλα τα επίπεδα… Σποραδικά οι «απέναντι» θα κάνουν κάποια εμφάνιση, κάπου και θα έχουν έναν στόχο… Μόνο ο Ολυμπιακός, σταθερά, συνεχίζει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο και να είναι παρών στα μεγάλα ραντεβού! Να είναι παρών στα ραντεβού του με την ιστορία…

Και απόψε το βράδυ, λίγη ώρα μετά την Ανάσταση, μία ακόμη ιδιαίτερη Ανάσταση, σε καιρό κορονοϊού, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να νικήσει και την Ντουναϊσβάρος, αλλά και την πανδημία, η οποία τον έφερε εδώ, εν μέσω χιλίων προβλημάτων και δυσκολιών! Η καρδιά, η ψυχή, το πάθος των αθλητριών του Ολυμπιακού καλείται απόψε να υπερισχύσει και να δώσει σε αυτή την ομάδα, αυτό που της αξίζει! Αυτό που είναι προορισμένη να κατακτήσει! Το ευρωπαϊκό!

** Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το onetv.gr και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε σε live streaming από το gavros.gr!

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ΟΣΦΠ στο Facebook.

Διαβάστε επίσης