Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Χείμαρρος» Παυλίδης: «Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο»

«Χείμαρρος» Παυλίδης: «Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο»
Κυριακή, 2 Μαΐου 2021 - 10:59

Είναι αλήθεια! Είναι πραγματικότητα… Είναι δικό μας! Το Ευρωπαϊκό είναι δικό μας! Το σήκωσαν τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας πόλο, μέσα στη Βουδαπέστη. Και έκαναν όλους εμάς να… κλαίμε από χαρά… Να κλαίμε από αγάπη για τον Ολυμπιακό… Πραγματικός… χείμαρρος, μετά το τέλος του ματς, ο Χάρης Παυλίδης, μίλησε για το ΕΠΟΣ που γράφτηκε στη Βουδαπέστη…

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Όταν το Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε αυτή την πορεία και τελευταία στιγμή δηλωθήκαμε στην Ευρώπη. Εγώ επέμενα και έλεγα στον πρόεδρο ότι αυτή η ομάδα μπορεί να μην έχει την ποιότητα άλλων χρόνων αλλά διαθέτει μια τρομερή χημεία, με τις μικρές που ήρθαν και έδεσαν με τις μεγάλες και έχουμε πιθανότητες να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Λέγοντας μεγάλα πράγματα το μυαλό μου μπορεί να ονειρευόταν το πρωτάθλημα Ευρώπης, αλλά δεν μπορούσα να το πω. Δεν το είχαμε πάρει άλλες χρονιές με πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ και έμπειρες αθλήτριες και το πήραμε φέτος με κορίτσια γεννηθέντα το 2001, το 2002, 2004 και το 2005, τα περισσότερα προερχόμενα είτε από τις Ακαδημίες και τα ηλικιακά, είτε ερχόμενες εδώ σε ηλικία 14 χρονών. Γίνανε γυναίκες στον Ολυμπιακό. Κέρδισαν τρόπαια στην Ελλάδα, κέρδισαν τρόπαια στην Ευρώπη έπαιξαν στις εθνικές ομάδες. Ακολούθησαν μια διαδικασία που για αυτό το λόγο είμαι πολύ υπερήφανος που έστησα στον Ολυμπιακό.

Κάνοντας την αρχή με τις Ακαδημίες καταφέραμε να πάρουμε πρωταθλήματα και στις Ακαδημίες και στις Γυναίκες και ευρωπαϊκά και όλα, έχοντας ένα σύστημα δουλειάς και αφήνοντας μια παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια. Ο Ολυμπιακός είτε είμαι εγώ είτε είναι κάποιος άλλος δεν θα έχει ανάγκη κανέναν. Θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου πάνω από όλα γιατί με ανεχτήκαν και εμένα και τις παραξενιές μου και τα νεύρα μου τόσο καιρό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Βλέποντας σήμερα τα πρόσωπά τους και την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, τα άσχημα που περάσαμε ξεχνιούνται. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο και τον πρόεδρο προσωπικά που έστω και τελευταία στιγμή μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε ένα ακόμα ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, δηλώνοντας μας στην Ευρώπη το Σεπτέμβριο. Δείχνοντας πίστη στην ομάδα και στο πρότζεκτ και στο σύλλογο γενικά και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία, μέσα από το κλαμπ η ομάδα αποκτά ένα μέταλλο που έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο.

Για εμένα ο Ολυμπιακός το έχω ξαναπεί, είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα να μπορεί να συγκριθεί με αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός. Ευρωπαϊκά τρόπαια σε όλα τα αθλήματα, Τσάμπιονς Λιγκ στο ποδόσφαιρο, με μηδαμινά σε σχέση με άλλες ομάδες μπάτζετ. Με ανύπαρκτες εγκαταστάσεις και όμως είναι εκεί και κάθε χρόνο διεκδικεί τρόπαια. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και τον ευχαριστώ για τα πολλά μηνύματα που στέλνει. Εύχομαι στο φίλο μου το Θοδωρή (σ. Βλάχο), να μας φτάσουν και να μας ξεπεράσουν αν μπορούν. Ξέρω ότι το έργο τους είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά έχω εμπιστοσύνη και στο Θόδωρο και στα παιδιά και του το έχω πει».

** Η φωτό είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΣΦΠ.

Διαβάστε επίσης