Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παυλίδης: «Ευχαριστώ Μαρινάκη-Κουντούρη-κόσμο, τα ίδια για κολυμβητήριο»

Παυλίδης: «Ευχαριστώ Μαρινάκη-Κουντούρη-κόσμο, τα ίδια για κολυμβητήριο»
Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021 - 11:57

Πρωταθλητής Ευρώπης. Χωρίς δικό του κολυμβητήριο. Πρωταθλητής Ευρώπης. Χωρίς δικό του κολυμβητήριο… Όσες φορές και να το επαναλάβει κανείς, είναι δύσκολο να το χωνέψει… Είναι δύσκολο να το αποδεχθεί… Είναι δύσκολο να το κατανοήσει… Και όμως, είναι αλήθεια… Ο αρχιτέκτων της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας πόλο Γυναικών, Χάρης Παυλίδης, μίλησε για το φλέγον ζήτημα των ανύπαρκτων εγκαταστάσεων, μιας ομάδας που αξίζει να έχει τα πάντα…!

«Κάθε φορά τα τελευταία 10 χρόνια κουβεντιάζουμε το ίδιο πράγμα. Έχει κουράσει όλο αυτό. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Δεν πιστεύω πως θα γίνει. Από το 2014 ακούμε την ίδια κουβέντα. Μακάρι να βγω ψεύτης, γιατί αν φτιαχτεί θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας», είπε κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Βουδαπέστη, ο προπονητής του Θρύλου, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη, για όλη τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα. Όπως και τους οπαδούς, που από το υστέρημά τους, συνεισφέρουν για να είναι ο Ερασιτέχνης ψηλά…

«Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη, ειδικά για τη μετάδοση του ματς, καθώς θα ήταν κρίμα να μην δει κανείς την προσπάθειά μας. Τον πρόεδρό μας κ. Κουντούρη που μας δήλωσε στην Ευρώπη και φυσικά τον «ανώνυμο» Ολυμπιακό φίλαθλο που με το υστέρημά του βοηθάει τον σύλλογο και τα ερασιτεχνικά τμήματα».

Διαβάστε επίσης