Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το μήνυμα της αρχηγού: «Όλοι στη φιέστα!» (video)

Το μήνυμα της αρχηγού: «Όλοι στη φιέστα!» (video)
Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021 - 13:32

Η Άλκηστη Αβραμίδου έστειλε το μήνυμα. Και πρέπει ΟΛΟΙ να το λάβουμε! Γεμίζουμε τον Ναό, για τη μεγάλη μας αγάπη, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Η αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών, η οποία κατέκτησε πριν από δύο ημέρες την Ευρωλίγκα, στη Βουδαπέστη μίλησε για την τεράστια επιτυχία των κοριτσιών, για το μεγαλείο του Συλλόγου, για το που αφιερώνει τον τίτλο, αλλά και για την επιθυμία της να δει εικονικά γεμάτο το Καραϊσκάκη στη φιέστα, με στόχο την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

Αναλυτικά:

Η αρχηγός των Πρωταθλητριών Ευρώπης, Άλκηστη Αβραμίδου κατά την επιστροφή της αποστολής μετά το θρίαμβο στη Βουδαπέστη, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Θρύλου, προκειμένου να «γεμίσει» εικονικά το «Γ. Καραϊσκάκης» στη φιέστα της κατάκτησης του 46ου πρωταθλήματος, την Τετάρτη 12 Μαΐου, μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων η αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής:

«Βεβαίως έχω να πω κάτι και στους φιλάθλους μας ενόψει της φιέστας. Μας στηρίζουν πάντα ήταν σαν να είναι στο πλευρό μας. Τα μηνύματα που δεθήκαμε ήταν φοβερά από όλους και πραγματικά συγνώμη αν σε κάποιους δεν έχουμε απαντήσει αλλά και εμείς ήμασταν τρελαμένες με αυτό που έχουμε καταφέρει. Ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει, τι έχουμε κάνει οι Ελληνίδες , εμείς με 16χρονα και 17χρονα κορίτσια στο ρόστερ μας. Είναι κάτι τεράστιο και θα ήθελα να τους πω ότι πραγματικά τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί τα μηνύματα αισιοδοξίας τους και στήριξης τους ήταν φοβερά όλον αυτόν τον καιρό και πίστεψαν πάρα πολύ στην ομάδα μας. Φυσικά θα ήθελα στη φιέστα αν μπορούν όλοι εικονικά να είναι εκεί. Να μας στηρίζουν γιατί εμείς προσπαθήσαμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά φτάνοντας τον Ολυμπιακό μας στην κορυφή της Ευρώπης».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης