Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να είσαι η ΑΕΚ και να παίζεις με τον Πρωταθλητή Ευρώπης…

Να είσαι η ΑΕΚ και να παίζεις με τον Πρωταθλητή Ευρώπης…
Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021 - 08:11

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, τα κορίτσια του πόλο ρίχνονται ξανά στη μάχη της Α1 πόλο Γυναικών! Η επιστροφή στην πισίνα, μετά τον άθλο και τον θρίαμβο της Βουδαπέστης, βρίσκει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, ομάδα του Χάρη Παυλίδη, να υποδέχεται στο Παπαστράτειο την ΑΕΚ.

Για τη 16η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών, ο Θρύλος θέλει, απλά, να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε… το Μεγάλο Σάββατο! Με νίκες. Ειδικά, δε, αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της νίκης που επιτεύχθηκε εκείνη την ημέρα, αλλά και το τι σήμανε, για τον Ολυμπιακό και για όλο τον ελληνικό αθλητισμό, ένα ματς απέναντι στην ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή, μοιάζει… προπόνηση!

Και όμως, οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη επαναλάμβαναν μεταξύ τους το πόσο θέλουν να επιστρέψουν στην πισίνα, για να συνεχίσουν τη «μάχη» για το πρωτάθλημα! Θέλουν να κατακτήσουν και αυτή την κούπα και δεν το κρύβουν…

Αλλά ας πάμε λίγο στην άλλη πλευρά… Σκεφτείτε πως θα αισθάνεται η πλευρά της ΑΕΚ, η οποία έρχεται στο Παπαστράτειο, για να παίξει ένα ματς πρωταθλήματος, απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης! Σκεφτείτε πόσο δύσκολο πρέπει να είναι, για τον κάθε αντίπαλο του Ολυμπιακού, αυτή τη στιγμή, να τεθεί απέναντι στην αρμάδα του Παυλίδη και να προσπαθήσει να… επιβιώσει!

Έτσι δημιουργούνται… ψυχολογικά, στους αντιπάλους του Ολυμπιακού! Έτσι μεγαλώνει το χάος… Να είσαι η ΑΕΚ και να παίζεις με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση, από τον Ολυμπιακό, του Ευρωπαϊκού… Μη σου τύχει…

Διαβάστε επίσης