Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνετο πέρασμα και από τον Λαιμό! (photos)

Άνετο πέρασμα και από τον Λαιμό! (photos)
Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 - 15:18

Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε του ΑΝΟΓ, εκτός έδρας, με 17-1, στο κολυμβητήριο του Λαιμού! Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, ομάδα του Χάρη Παυλίδη έδειξε ξανά την ανωτερότητά της, μετατρέποντας σε… περίπατο το ματς.

Η ανάλυση του αγώνα:

Τη 15η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, σημείωσε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης επιβλήθηκαν με 17-1 του ΑΝΟ Γλυφάδας στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής η οποία διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Στο τρίτο διαδοχικό παιχνίδι σε τρεις ημέρες οι «ερυθρόλευκες» δεν συνάντησαν επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους ανωτερότητα και με «όπλο» την εξαιρετική άμυνα διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη συνεχίζονται το Σάββατο (8/5) με την αναμέτρηση κόντρα στο Νηρέα Χαλανδρίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στο Παπαστράτειο για την 17η αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται ως τυπικά φιλοξενούμενος.

Τα οκταλεπτα: 0-6, 1-3, 0-3, 0-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 3, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη, Τσουκαλά 2, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά 3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Μπινιάρη, Νίνου, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου, Κόλλια, Θωμοπούλου, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη, Φουντωτού, Γαλιατσάτου, Ταχίρι, Καρύτσα 1, Π. Γκίλλα, Κατσώνη.

Διαβάστε επίσης