Ντουντούκα
El Profesor ως το 2024! Αυτά είναι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο τίτλος για εμάς είναι μονόδρομος»

«Ο τίτλος για εμάς είναι μονόδρομος»
Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 - 19:17

Για τη νέα νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε ο Μάριος Καπότσης και τόνισε πως ο τίτλος είναι μονόδρομος για το σύλλογο. «Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε μια κοιλιά χωρίς να υπάρχει λόγος. Χτίζουμε μια διαφορά σε όλο το παιχνίδι και την γκρεμίζουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά επειδή η ομάδα έχει χαρακτήρα και ποιοτικούς παίκτες, φέρνουμε το παιχνίδι πάλι εκεί που πρέπει.

Σήμερα συγκεκριμένα είχαμε δουλέψει κομμάτι-κομμάτι με τον προπονητή μας και τον Βαγγέλη (σ.σ. Δελακά) στην προπόνηση πράγματα που κάναμε λάθος στο πρώτο παιχνίδι και αυτό ήταν το κλειδί σήμερα για να επικρατήσουμε.

Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και ο τίτλος για εμάς είναι μονόδρομος. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες αλλά έχουμε την ποιότητα, έχουμε δουλέψει καλά μέσα στη σεζόν παρά τις αντιξοότητες που υπήρχαν και πιστεύω ότι το αξίζουμε.

Θα προχωρήσουμε, βήμα-βήμα. Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το κύπελλο και έπειτα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο Final 8».

Διαβάστε επίσης