Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του Θρύλου για την Τρίπολη!

Η αποστολή του Θρύλου για την Τρίπολη!
Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 - 16:08

Ελάχιστες αγωνιστικές απομένουν, στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και ο Ολυμπιακός έχει την επόμενη υποχρέωσή του εκτός έδρας, στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα. Η προετοιμασία του Θρύλου, για το εν λόγω ματς, ολοκληρώθηκε ήδη. Από σήμερα Σάββατο, η ομάδα του Μαρτίνς είναι έτοιμη, για να νικήσει αύριο Κυριακή (17:15) του Αρκάδες, στην έδρα τους. Και η αποστολή έγινε γνωστή, με αρκετό «νέο αίμα», ξανά σε αυτή. Έτσι κι αλλιώς, αναμένουν εκ νέου, αρκετές δοκιμές, από τον Πέδρο.

Δείτε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, αλλά και την αποστολή, παρακάτω:

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή 17:15, novasports2HD) για την 8η αγωνιστική των Playoffs της Σούπερ Λιγκ πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη.

Αναλυτικά
Τζολάκης, Καραργύρης, Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης