Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αδελφές Πλευρίτου: «Πολύ σημαντικό που το πήραμε μόνο με Ελληνίδες!» (video)

Αδελφές Πλευρίτου: «Πολύ σημαντικό που το πήραμε μόνο με Ελληνίδες!» (video)
Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 - 16:29

Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου. Αδελφές, εξαιρετικές πολίστριες, Πρωταθλήτριες Ευρώπης! Συνδυασμός καταπληκτικός, με τα χρώματα του Ολυμπιακού! Οι τρεις αδελφές που αγωνίζονται η μία δίπλα στην άλλη, με τα χρώματα του Ολυμπιακού, μίλησαν για την κούπα της Ευρωλίγκας και όχι μόνο!

«Ήταν το πιο ωραίο πρωτάθλημα που έχουμε πάρει, γιατί ήμασταν όλο Ελληνίδες, πολύ μικρές ηλικιακά. Ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο», είπε η Μαργαρίτα Πλευρίτου αρχικά.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι είμαστε όλες Ελληνίδες. Στην Ελλάδα είχαμε πάντα κληρονομιά στο πόλο. Πολλές διακρίσεις σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό που ο Ολυμπιακός πήρε τη Euroleague μόνο με Ελληνίδες, παίκτριες, με τόσες δυσκολίες. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίκτες είμαστε πολύ καλοί στο πόλο», πρόσθεσε η Ελευθερία Πλευρίτου.

«Παρόλο που άρχισα πάρα πολύ μικρή, με το που πήγα στην πισίνα είχε ξετρελαθεί και παρακαλούσα να αρχίσουμε και εμείς να παίζουμε», πρόσθεσε από την πλευρά της η Βάσω Πλευρίτου.

Δείτε όλη τη συνέντευξη των τριών Πρωταθλητριών αδερφών του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης