Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλάχος: «Πετύχαμε μία καθαρή νίκη. Ήταν η... ρεβάνς»

Βλάχος: «Πετύχαμε μία καθαρή νίκη. Ήταν η... ρεβάνς»
Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 - 21:11

Ως μία... ρεβάνς για την ήττα στον Πειραιά στην κανονική διάρκεια χαρακτήρισε ο Θοδωρής Βλάχος τη νίκη του Ολυμπιακού στο Λαιμό επί της Βουλιαγμένης. «Είχε δυο όψεις το παιχνίδι. Τα πρώτα δυο οκτάλεπτα, παρότι ήταν ένας τελικός ένα ντέρμπι, νομίζω ότι μετά εμείς, ήμασταν πολύ καλύτεροι στην άμυνά μας. Δεν δεχθήκαμε τα γκολ όπως στα δυο πρώτα οκτάλεπτα, από το φουνταριστό, είχαμε λύσεις στην επίθεση και πιστεύω ότι πετύχαμε μια καθαρή νίκη.

Είναι απλά μια νίκη και τίποτα παραπάνω. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι όσο γίνεται πιο πολύ, όσες μέρες διαρκέσει αυτή η σειρά για το στόχο μας, ο οποίος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι θα είναι εύκολο.

Νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε αμέσως τι συνέβη σήμερα, αυτό που θέλαμε το πήραμε. Δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι εδώ για να επανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας, γιατί λόγω των συνθηκών έγινε μόνο ένας γύρος στο πρωτάθλημα. Ίσως να είναι αυτό, η ρεβανς του πρώτου παιχνιδιού που χάσαμε στον Πειραιά που χάσαμε και χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας.

Από ‘κει και πέρα κάναμε το 1-0, έχουμε μια πρωτοπορία στη σειρά των αγώνων, αλλά μόνο αυτό δεν λέει κάτι παραπάνω», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Για το 2-0 ο Θρύλος

Για το 2-0 ο Θρύλος

Η ομάδα Πόλο Ανδρών υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο (13/5, 18:00)

Η ψυχή του πρωταθλητή!

Η ψυχή του πρωταθλητή!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 11-6 τη Βουλιαγμένη, την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα και έκανε το 1-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος...