Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βλάχος: «Δεν έχει τελειώσει κάτι»

Βλάχος: «Δεν έχει τελειώσει κάτι»
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 - 12:59

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε το αυτονόητο, μετά το 2-0 του Ολυμπιακού, στους τελικούς με τη Βουλιαγμένη, στο πόλο Ανδρών: Ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Και αυτό γιατί η Βουλιαγμένη είναι μία καλή ομάδα. Ο Θρύλος οδεύει ολοταχώς προς το 35ο, αλλά αυτό χρειάζεται ακόμη δουλειά, για να κατακτηθεί και σε αυτό στάθηκε και ο Θοδωρής Βλάχος.

Αναλυτικά: «Είναι σημαντικό ότι έγινε το 2-0, μας δίνει μια καλή ψυχολογία, αλλά δεν τελειώνει κάτι γιατί η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σήμερα σε αρκετά σημεία του αγώνα προσπάθησε να μπει πάλι στο παιχνίδι, δείχνει πως θέλει να αντιδράσει, εμείς ήμασταν και σήμερα καλύτεροι από τη Βουλιαγμένη, ελέγξαμε το παιχνίδι και στο σκορ και σε όλη τη διάρκεια.

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί σε ένα τρίτο παιχνίδι, πιστεύω πως η Βουλιαγμένη θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια τελευταία ευκαιρία να ξαναμπεί στη σειρά των αγώνων. Θέλω να δω τους παίκτες μου αποφασισμένους, με αυτοπεποίθηση, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να διαχειριστούμε τη κάθε φάση, το κάθε οκτάλεπτο, οτιδήποτε συμβεί, σωστά, με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε επίσης