Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κουντούρης και η επιθυμία του Μαρινάκη έφεραν τον τεράστιο Φιλίποβιτς στον Θρύλο!

Ο Κουντούρης και η επιθυμία του Μαρινάκη έφεραν τον τεράστιο Φιλίποβιτς στον Θρύλο!
Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 - 18:29

Μία πολύ μεγάλη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και γενικότερα το ελληνικό πόλο είναι η κίνηση με τον Φίλιπ Φιλίποβιτς. Πολύ μεγάλη μεταγραφή. Ο κορυφαίος πολίστας που έρχεται ποτέ στην Ελλάδα. Και ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη.

Και για να γίνει αυτή η τεράστια μεταγραφή, έπαιξαν πολλά ρόλο. Φυσικά έπαιξε καθοριστικό ρόλο η επιθυμία του σπουδαίου Φιλίποβιτς για μία νέα σελίδα στην καριέρα του που θα του έδινε την ευκαιρία να διεκδικήσει κι άλλο Champions League.

Όμως, τον πιο καθοριστικό ρόλο έπαιξαν ο Μιχάλης Κουντούρης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ολοκλήρωσε μία μεταγραφή που θα μείνει στην ιστορία, δείχνοντας και τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν και τα επόμενα χρόνια.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι πάντα δίπλα στον Ερασιτέχνη. Και η επιθυμία του ηγέτη του Θρύλου έγινε πράξη. Ποια είναι; Να βλέπει τα τμήματα Πόλο Ανδρών και Γυναικών να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, είναι τμήματα που παραμένουν εδώ και χρόνια στην ελίτ του ευρωπαϊκού Πόλο.

Όπως και να ‘χει, η μεταγραφή του Φιλίποβιτς τάραξε τα νερά στο ευρωπαϊκό Πόλο!

Διαβάστε επίσης