Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα «βόμβα» στο πόλο! Ο Άντρο Μπούσλιε ξανά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (photo)

Νέα «βόμβα» στο πόλο! Ο Άντρο Μπούσλιε ξανά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (photo)
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 - 13:57

Το χτίσιμο της Dream Team του Ολυμπιακού, στο πόλο Ανδρών, συνεχίζεται! Ο κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο, ο Άντρο Μπούσλιε, αποτελεί την τρίτη κατά σειρά «βόμβα» μεγατόνων, από τον ΟΣΦΠ, ο οποίος συνεχίζει να χτίζει την ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ του μέλλοντος, με στόχο το να συνεχίσει να κυριαρχεί στο ευρωπαϊκό πόλο και να διεκδικεί το ένα Ευρωπαϊκό, πίσω από το άλλο!

Ο διεθνής Κροάτης, ο οποίος ήταν εξαιρετικά πολύτιμος και καθοριστικός στο να εκθρονίσει η Μλάντοστ, τη Γιουγκ, στην Κροατία, παίρνοντας το πρωτάθλημα, μετά από 13 χρόνια, γυρίζοντας τη σειρά των τελικών από 2-0 και κάνοντας και το νταμπλ! Ο Μπούσλιε επιστρέφει με τη… Γένοβα του ’18 στην καρδιά του, με στόχο το να σηκώσει ακόμη περισσότερα Ευρωπαϊκά, με το ερυθρόλευκο σκουφάκι!

Ομάδα που… τρελαίνει την Ευρώπη συνεχίζει να φτιάχνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δείχνει ότι… δεν αστειεύεται! Ο Μιχάλης Κουντούρης το έχει πάρει πάνω του, για να φέρει στην Ελλάδα τους παικταράδες που θα διατηρήσουν τον Ολυμπιακό, στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού πόλο! Πάντα με τη στήριξη του κ. Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άντρο Μπούσλιε. Ο διεθνής Κροάτης υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών από τη νέα σεζόν. Ο κορυφαίος αμυντικός, είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα μετάλλια σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και επιστρέφει στο σύλλογο μας μετά από δυο χρόνια. Ο Άντρο Μπούσλιε έχει κατακτήσει δυο φορές το Champions League, με τη Γιουγκ (2005-06) και με την ομάδα μας (2017-18), ενώ έχει αγωνιστεί έξι φορές στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τη φετινή σεζόν, αγωνίστηκε στην Μλάντοστ και συνέβαλλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κροατίας μετά από 13 χρόνια, πετυχαίνοντας το νταμπλ.

** Η φωτό είναι από το olympiacossfp.gr.

Διαβάστε επίσης