Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο: Ήρθε η ώρα για την Ευρώπη! Θρύλε γερά! (photo)

Πόλο: Ήρθε η ώρα για την Ευρώπη! Θρύλε γερά! (photo)
Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021 - 11:25

Πάμε ΘΡΥΛΕ! Ώρα Ευρώπης, ώρα προημιτελικού του LEN Champions League! Ώρα ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της Ευρώπης να κάνει ξανά περήφανη την Ελλάδα, παίρνοντας άλλη μία μεγάλη πρόκριση! Να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τελικό της διοργάνωσης και την κούπα! Μπαρτσελονέτα-Ολυμπιακός, απόψε το βράδυ στις 21:30, από την ΕΡΤ Sports 5, στον προημιτελικό του LEN Champions League. Πάμε ΘΡΥΛΕ!

Οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν παρών για 5η διαδοχική σεζόν, στο μεγάλο ραντεβού των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη στις 21:30 (ΕΡΤ Sports 5) την Μπαρτσελονέτα στον τελευταίο προημιτελικό της ημέρας. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα διεκδικήσει την πρόκριση στον ημιτελικό της Παρασκευής (4/6, 19:00), και εφόσον τα καταφέρει θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Προ Ρέκο-Αννόβερο.

Θυμίζουμε την αποστολή του Ολυμπιακού: Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος, Γραμματικός, Σύρμας.

Διαβάστε επίσης