Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνουμε το Σάββατο και μετά αρχίζουν τα γλέντια! (video)

Τελειώνουμε το Σάββατο και μετά αρχίζουν τα γλέντια! (video)
Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021 - 23:18

Με θετικό πρόσημο εννοείται πως τελειώνει η σεζόν για τον Ολυμπιακό στο Πόλο Ανδρών. Πήρε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σε μία ιδιαίτερη σεζόν λόγω κορονοϊού. Προκρίθηκε και στο Final 8 του LEN Champions League, για άλλη μία χρονιά και στο Βελιγράδι ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ, έχοντας να κάνει με πολύ πιο δυνατές ομάδες. Όμως, του χρόνου θα είναι κι εκείνος μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις. Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο κορυφαίος αριστερόχειρας στον κόσμο, ήταν η πρώτη «βόμβα». Ακολούθησε ο Τζούρο Ράντοβιτς, ο σούπερ ταλαντούχος Μαυροβούνιος αριστερόχειρας, και έπειτα ο κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο, Άντρο Μπούσλιε.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες «βόμβες». Και για κάποιες ήδη είναι γνωστές. Και θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, παίζει για τις θέσεις 7-8 του φετινού Champions League. Αυτό είναι και το τελευταίο ματς σε μία σεζόν που αν και δεν είχε τόσο δυνατό ρόστερ όσο τα προηγούμενα χρόνια, έκανε μια χαρά τη δουλειά του, πήρε το νταμπλ και βρέθηκε σε άλλη μία τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Και ο στόχος για τον νταμπλούχο Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρος τη νέα σεζόν: Τέτοια εποχή, του χρόνου, να τον γράφουμε τρεμπλούχο.

Τελειώνουμε το Σάββατο και μετά αρχίζουν τα γλέντια. Θα δείτε τέτοια ομαδάρα που θα τρίβετε τα μάτια σας...

Διαβάστε επίσης

Με το κεφάλι ψηλά! (photo)

Με το κεφάλι ψηλά! (photo)

Ο Ολυμπιακός δίνει τον τελευταίο του αγώνα στο φετινό LEN Champions League και επικεντρώνεται στο πως θα κατακτήσει το επόμενο!