Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρωταθλήτριες οι Κορασίδες

Πρωταθλήτριες οι Κορασίδες
Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021 - 21:05

Πρωταθλήτριες Ελλάδας αναδείχθηκαν οι Κορασίδες της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, μιας και νίκησαν 7-3 τη Βουλιαγμένη στον τελικό που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Η ομάδα του Στέργιου Τοροσιάδη και του Κώστα Χατζηδάκη ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» κατέλαβαν την πρώτη θέση με 12 βαθμούς στον Α’ Όμιλο στον οποίο συμμετείχαν ο Εθνικός (9 βαθμοί), ο ΑΝΟ Γλυφάδας (6 βαθμοί), ο ΠΑΟΚ (3 βαθμοί) και ο ΝΟ Χανίων (0 βαθμοί.

Στον ημιτελικό ξεπέρασαν το εμπόδιο του Νηρέα Χαλανδρίου (11-3). Στον τελικό, μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο το οποίο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1, ανέβασαν στροφές στο 3ο οκτάλεπτο και με το επιμέρους 3-1 έφτασαν στο 4-2 αρχικά και στο τελικό 7-3, χάρη στο οποίο στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας.

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 1-1, 3-1, 3-1

Η σύνθεση των Κορασίδων:

Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Μαρία Μαργαρίτη, Δανάη Καλπούζου, Χριστίνα Κωτσάκη, Δέσποινα Δρακωτού, Μαρία Παπαδοπούλου, Μαγδαληνή Κουκουφίκη, Δάφνη Τορνάρου, Αθανασία Τσούπη, Θεοδώρα Δενδρινού, Θέμιδα Αλέτρα, Χριστίνα Δασκαλοπούλου, Βασιλική Μεϊμέτη, Δέσποινα Κωτσάμπα, Ευφροσύνη Κλεισούρα.

Διαβάστε επίσης