Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «κολώνες» εγγυώνται σταθερότητα για τα επόμενα χρόνια!

Οι «κολώνες» εγγυώνται σταθερότητα για τα επόμενα χρόνια!
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 - 15:42

Ο Θρύλος έχει ήδη κάνει ένα εντυπωσιακό καλοκαίρι, με τις μεταγραφές και τις ανακοινώσεις που έχει επισημοποιήσει, στο πόλο Ανδρών. Οι δύο σημερινές, εκείνες του Μουρίκη και του Γενηδουνιά, δηλαδή, έρχονται να τονώσουν ακόμη περισσότερο τις μεγάλες προσδοκίες, τις οποίες η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήδη χτίζει, για την επόμενη ημέρα. Και δεν μιλάμε μόνο για τη νέα σεζόν. Αλλά και για τα χρόνια που έρχονται. Ο Μιχάλης Κουντούρης έχει φροντίσει ήδη η ομάδα να αποκτήσει παικταράδες, αλλά οι ανανεώσεις είναι, κατά μία έννοια, ακόμη πιο σημαντικές!

Τόσο ο Μουρίκης, όσο και ο Γενηδουνιάς, είναι εμβληματικές φιγούρες, για την ομάδα πόλο Ανδρών. Έχουν σηκώσει κούπες και κούπες, έχουν συνδέσει το όνομά τους με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επιτυχίες της ομάδας. Και στη νέα μέρα, στην επόμενη ημέρα, θα είναι παρόντες. Και όχι βραχυπρόθεσμα. Ο Ολυμπιακός δεν βλέπει μόνο τη νέα χρονιά. Βλέπει πολύ πιο μακριά. Και για εκεί βάζει στόχο.

Η μεταγραφή του Φιλίποβιτς είναι για 2χρόνια, του Μπίγιατς για 3 χρόνια. Οι ανανεώσεις των κάπτενς για 3. Ο Ολυμπιακός δεν χτίζει μόνο για το «τώρα» και το «αύριο». Βλέπει μπροστά, χτυπάει δυνατά τη γροθιά στο τραπέζι και προχωρά προς νέες επιτυχίες, με «κολώνες» παικταράδες του! Και εκείνους που έφερε, αλλά και εκείνους που ανανέωσε. Έτσι χτίζονται οι ομάδες.

Και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών είναι χαρακτηριστικές.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει μεγάλες βλέψεις για τα επόμενα χρόνια και θα δουλέψω σκληρά για να τη φτάσουμε ξανά στην κορυφή. Η διατήρηση των εγχώριων τίτλων και η διεκδίκηση του ευρωπαϊκού είναι οι στόχοι μας και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν. Ελπίζω να έχουμε από την επόμενη χρονιά και την παρουσία των φιλάθλων μας οι οποίοι μας έχουν λείψει πολύ όλο αυτό το διάστημα».

Από την πλευρά του, μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο αρχηγός της ομάδας μας, Κώστας Μουρίκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα ξανά με τον Ολυμπιακό, για άλλα τρία χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεχίσω να υπηρετώ τον σύλλογο και ελπίζω τη νέα χρονιά να πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερα τρόπαια. Από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων».

Διαβάστε επίσης