Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίτλος υπ’ αριθμόν... 3.598!

Τίτλος υπ’ αριθμόν... 3.598!
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 - 21:28

Πρωταθλητής Ελλάδας στις Νεάνιδες αναδείχθηκε σήμερα (25/7) ο Ολυμπιακός στην Ακαδημία Υδατοσφαίρισης. Οι «ερυθρόλευκες» αθλήτριες του Κώστα Χατζηδάκη νίκησαν 17-4 τη Βουλιαγμένη στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου και πανηγύρισαν το τρόπαιο.

Όλα καλά ως εδώ; Όλα καλά.

Αυτός ο τίτλος, πάντως, θα μπορούσε για πλάκα να είναι ο υπ’ αριθμόν... 3.598 για τον Ολυμπιακό, βάσει της παναθηναϊκής μονάδας μέτρησης τίτλων. Βάσει, δηλαδή, το πώς μετράνε τους τίτλους οι «πράσινοι» που μέσα σε λίγα χρόνια και ενώ τα περισσότερα τμήματά τους μαραζώνουν, «ανακάλυψαν» καμία... χιλιάδα τίτλων επιπλέον!

Δεν έχουμε δει να το καταγράφουν, προς το παρόν, το πρωτάθλημα της Α2 Πόλο και το οποίο έκαναν και έξοδο για να το γιορτάσουν κιόλας!! Δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση αν το πράξουν στο μέλλον, δηλαδή αν το προσθέσουν μελλοντικά στους... χιλιάδες τίτλους που έχουν.

Αν ο Ολυμπιακός, πάντως, μετρούσε τους τίτλους όπως κάνουν στον Παναθηναϊκό, με την ίδια μονάδα μέτρησης θα είχαμε για πλάκα... 3.598 τίτλους!

Διαβάστε επίσης