Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ξανά! Θρίαμβος Ελλάδας, με 28-5 επί της Ν. Αφρικής (videos)

Και ξανά! Θρίαμβος Ελλάδας, με 28-5 επί της Ν. Αφρικής (videos)
Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 - 15:36

Σάρωσε την αδύναμη Ν. Αφρική η Ελλαδάρα, στο πόλο Ανδρών. Άλλο επίπεδο η ομάδα του Βλάχου… Έφτασε σε μια άνετη νίκη με 28-5, συντριβή για την αντίπαλό της. Και προχωρά προς την 8άδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ματς απέναντι στους Νοτιοαφρικανούς σκόραραν ΟΛΟΙ οι Έλληνες διεθνείς! Όλοι…

Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία είναι οι μόνες αήττητες ομάδες μέχρι στιγμής στο τουρνουά. Η Ελλάδα δείχνει έτοιμη για το βήμα παραπάνω, το οποίο θέλει να κάνει, για να πάει προς τα μετάλλια. Ο Γιάννης Φουντούλης οδήγησε το σκοράρισμα, με 5 γκολ στο ματς, δείχνοντας ξανά την αξία του…

Τα οκτάλεπτα: 1-7, 2-5, 1-7, 1-9

Οι συνθέσεις:
Ν. ΑΦΡΙΚΗ (Πολ Μάρτιν): Καρντ 1, Ρέζελμαν, Μπάντενχορστ 1, Λόρενσον, Στόουν 2, Εβεζαρντ 1, Ρόντα, Μάργκρο, Μεϊμαν, Νιλ, Στιούαρτ, Μέι.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Καπότσης 3, Φουντούλης 5, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος 4, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 3, Βλαχόπουλος 2, Γαλανίδης.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Θρύλος λαμπρός την οδηγεί! (videos)

Θρύλος λαμπρός την οδηγεί! (videos)

Η Ελλάδα του Θοδωρή Βλάχου και των «ερυθρόλευκων» αστέρων, ομάδα Πόλο Ανδρών, νίκησε 10-4 το Μαυροβούνιο και πήγε στους «4» των Ολυμπιακών Αγώνων!